Praktijk Langstraat

Welkom

Welkom op de website van de Praktijk Langstraat. Praktijk Langstraat is een psychologenpraktijk voor cognitieve gedragstherapie en seksuologie voor zowel de specialistische GGZ (SGGZ) als de basis generalistische GGZ (GBGGZ)

Aanmelden

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag. Via email waarin u kunt aangeven om teruggebeld te worden. U heeft dan direct contact met praktijkondersteuner Bianca Beentjes.

Telefoon: 0610711251
Email: secretariaat@praktijklangstraat.nl

Wachttijden
Nieuwe cliƫnten voor de individuele SGGZ kunnen zich aanmelden en zullen geplaats worden op de wachtlijst. Op volgorde van binnenkomst zullen er half april weer nieuwe intakes gedaan worden voor de SGGZ. Voor de gbggz proberen wij u te plaatsen binnen 2 weken bij een van onze therapeuten.

Mindfulness Training
In samenwerking met Mechtild Oomes van Psychologen Praktijk Castricum en Vera Langstraat, is er een Mindful Based Cognitieve Therapie (MBCT) groep gestart op de woensdagmorgen van 9:30 tot 11.30. Deze groep bestaat uit 8 bijeenkomsten en een stilte middag.
Een volgende groep zal starten bij voldoende aanmeldingen in mei 2017. is reedsInformatie via secretariaat@praktijklangstraat.nl. Aanmelden kan via het contactformulier op de website.

Schematherapiegroep
In samenwerking met psychologenpraktijk Biesheuvel en Psychologenpraktijk Castricum is reeds op de woensdagavond een schematherapiegroep in Castricum gestart. In september zullen wij een nieuwe groep starten. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op de website.

Het schematherapiegroeptraject bestaat uit een uitgebreid intakegesprek met vragenlijstenonderzoek, 18 bijeenkomsten en 2 terugkombijeenkomsten. Ook tussentijds en aan het einde van de sessies wordt er geƫvalueerd met vragenlijsten. Dit alles wordt begeleid door Lobke Nijk, Gz psycholoog en Vera Langstraat, Gz Psycholoog/Psychotherapeut. Rapportage van de vragenlijsten worden verzorgd door Helene van Egmond, basispsycholoog i.o.

Welkom
Op 23 maart 2016 zijn 2 nieuwe collegae gestart, namelijk Marieke Doodeman, GZ Psycholoog, werkzaam op dinsdag en Rosanne Dokkum, psychotherapeut i.o en cognitief gedragstherapeut VGCT, werkzaam op maandag en donderdag. Vera Langstraat is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

VGCt NVVP NVVP