Praktijk Langstraat

Welkom

Welkom op de website van de Praktijk Langstraat. Praktijk Langstraat is een psychologenpraktijk voor cognitieve gedragstherapie en seksuologie voor zowel de specialistische GGZ (SGGZ) als de basis generalistische GGZ (GBGGZ)

Aanmelden

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag en donderdag. Via email waarin u kunt aangeven om teruggebeld te worden. U heeft dan direct contact met praktijkondersteuner Bianca Beentjes.

Telefoon: 0610711251
Email: secretariaat@praktijklangstraat.nl

Wachttijden
Tot het einde van 2016 hebben wij een aanmeldingsstop ivm de lange wachttijd voor zowel de SGGZ, als de GBGGZ. Mocht u wel graag bij onze praktijk in behandeling, dan kunt u zich telefonisch aanmelden of melden via de website. Houdt u rekening met een lange wachtijd

Mindfulness Training
In samenwerking met Mechtild Oomes van Psychologen Praktijk Castricum en Vera Langstraat, is er een Mindful Based Cognitieve Therapie (MBCT) groep gestart op de woensdagmorgen van 9:30 tot 11.30. Deze groep bestaat uit 8 bijeenkomsten en een stilte middag.
Een volgende groep zal starten bij voldoende aanmeldingen. Informatie via secretariaat@praktijklangstraat.nl. Aanmelden kan via het contactformulier op de website.

Schematherapiegroep
In samenwerking met psychologenpraktijk Biesheuvel en Psychologenpraktijk Castricum start in januari 2017 op de woensdagavond een schematherapiegroep in Castricum U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op de website. De start van de groep zou reeds in oktober plaats vinden, maar kon geen doorgang vinden door ziekte.
Het schematherapiegroeptraject bestaat uit een uitgebreid intakegesprek met vragenlijstenonderzoek, 18 bijeenkomsten en 2 terugkombijeenkomsten. Ook tussentijds en aan het einde van de sessies wordt er geƫvalueerd met vragenlijsten. Dit alles wordt begeleid door Lobke Nijk, Gz psycholoog en Vera Langstraat, Gz Psycholoog/Psychotherapeut. Rapportage van de vragenlijsten worden verzorgd door Helene van Egmond, basispsycholoog i.o.

Welkom
Op 23 maart 2016 zijn 2 nieuwe collegae gestart, namelijk Marieke Doodeman, GZ Psycholoog, werkzaam op dinsdag en Rosanne Dokkum, psychotherapeut i.o en cognitief gedragstherapeut VGCT, werkzaam op maandag en donderdag. Vera Langstraat is aanwezig op maandag, dinsdag en vrijdag.

VGCt NVVP NVVP