Praktijk Langstraat

Welkom

Welkom op de website van de Praktijk Langstraat. Praktijk Langstraat is een psychologenpraktijk voor cognitieve gedragstherapie en seksuologie voor zowel de specialistische GGZ (SGGZ) als de basis generalistische GGZ (GBGGZ)

Aanmelden

De praktijk is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Via email waarin u kunt aangeven om teruggebeld te worden. U heeft dan direct contact met praktijkondersteuner Bianca Beentjes.

Telefoon: 0610711251
Email: secretariaat@praktijklangstraat.nl

Wachttijden
In verband met de wachtlijst, de naderende zomervakantie en verlof nemen wij tot 1-9-2017 geen nieuwe cliƫnten meer aan voor individuele behandeling in de sggz en de gbggz

Mindfulness Training
In samenwerking met Mechtild Oomes van Psychologen Praktijk Castricum en Vera Langstraat, is er een Mindful Based Cognitieve Therapie (MBCT) groep gestart op de woensdagmorgen van 9:30 tot 11.30. Deze groep bestaat uit 8 bijeenkomsten en een stilte middag.
Voor de groep van mei 2017 zijn onvoldoende aanmeldingen, waardoor een nieuwe groep zal starten in oktober 2017. Informatie via secretariaat@praktijklangstraat.nl. Aanmelden kan via het contactformulier op de website.

Schematherapiegroep
In samenwerking met psychologenpraktijk Biesheuvel en Psychologenpraktijk Castricum is reeds op de woensdagavond een schematherapiegroep in Castricum gestart. In september zullen wij een nieuwe groep starten. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier op de website.

Het schematherapiegroeptraject bestaat uit een uitgebreid intakegesprek met vragenlijstenonderzoek, 18 bijeenkomsten en 2 terugkombijeenkomsten. Ook tussentijds en aan het einde van de sessies wordt er geƫvalueerd met vragenlijsten. Dit alles wordt begeleid door Lobke Nijk, Gz psycholoog en Vera Langstraat, Gz Psycholoog/Psychotherapeut. Rapportage van de vragenlijsten worden verzorgd door Helene van Egmond, basispsycholoog i.o.

Welkom
Op 23 maart 2016 zijn 2 nieuwe collegae gestart, namelijk Marieke Doodeman, GZ Psycholoog, werkzaam op dinsdag en Rosanne Dokkum, psychotherapeut i.o en cognitief gedragstherapeut VGCT, werkzaam op maandag en donderdag. Vera Langstraat is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Vacature
Wij zoeken voor ons team een collega, een GZ psycholoog of een basispsycholoog met VGCt registratie voor 8 uur.

VGCt NVVP NVVP